Installatietechnicus Elektrotechniek Ministerie van Defensie 29-08-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Installatietechnicus Elektrotechniek Ministerie van Defensie 29-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Installatietechnicus Elektrotechniek

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Wil jij werken aan hightech installaties van marineschepen?

Naast circa 41.000 beroepsmilitairen werken er nog zo'n 20.000 burgermedewerkers bij Defensie. Als burgermedewerker draag je geen uniform, maar werk je wel vanuit je eigen vakgebied wereldwijd mee aan vrede en veiligheid. En je krijgt de unieke kans om je vakkennis te verdiepen, de dynamische wereld van Defensie te ervaren én intensief samen te werken met onze militairen. Zo maak je jouw specialisme nog specialer.

De Maintenance Valley in Den Helder, ook wel bekend als de Directie Materiële Instandhouding (DMI), is verantwoordelijk voor het onderhoud van de schepen, onderzeeboten en systemen van de Koninklijke Marine. Hier werken specialisten aan de hightech installaties op het gebied van voortstuwing, elektronica en wapensystemen aan boord. Dit doe je samen met militaire én niet-militaire collega's.

Als Installatietechnicus Elektrotechniek lever jij daar een bijdrage aan door zelfstandig reparaties, revisies en modificaties uit te voeren aan complexe elektrotechnische componenten en installaties. Een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket bestaat uit het zelfstandig uitvoeren van metingen, afregelen en in en uit bedrijf stellen van meet- en regeltechnische installaties. Je verricht aan de hand van documentatie en ervaring storingsanalyses uit aan installaties, herleidt ze tot de oorzaak en verhelpt defecten. Daarnaast stem je werkzaamheden af met collegas en verleent assistentie aan systeemtechnici, technisch specialisten en engineers.

Wie zoeken we

Wie zoeken we?

  • Je hebt een MBO-4 diploma in de richting Elektrotechniek;
  • Je beschikt over NEN3140, NEN3840 en VCA of bent bereid deze te halen;
  • Je beschikt over kennis van en ervaring met elektrotechnische componenten, installaties en systemen;
  • Je bent vaardig in het (de)monteren en in en uit bedrijfstellen van elektrotechnische componenten;
  • Je beschikt over goede Nederlandse communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 6
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €3.200 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid vinden wij erg belangrijk daarom kan je vaak als medewerker gratis gebruik maken van onze sportfaciliteiten, zoals het zwembad, atletiekbaan en de sportschool.

De organisatie Ministerie van Defensie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektrotechnicus
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/installatietechnicus-elektrotechniek-9507

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.