ILS Integrator Ministerie van Defensie 08-08-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. ILS Integrator Ministerie van Defensie 08-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

ILS Integrator

 • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Werken bij het Ministerie van Defensie maar niet als militair?

Word Integrated Logistic Support (ILS) Integrator bij DMI!

Als ILS Integrator zorg jij voor de (verdere) integratie van ILS binnen de Directie Materiële Instandhouding van de Koninklijke Marine!

Wat ga je doen?
ILS staat voor Integrated Logistic Support, een optimalisatie methodiek gerelateerd aan de term "Asset Management" zoals dat in de civiele wereld wordt gebruikt. De ILS producten die opgeleverd moeten worden zijn ten behoeve van de exploitatie (instandhouding) en de operationele eenheden van het Commando Zeestrijdkrachten (CZSK).

In deze rol werk je samen met een team van professionals aan het onderhouden en verbeteren van de technische en logistieke processen rondom de marineschepen zodat deze op de meest efficiënte manier kunnen worden onderhouden en ondersteund.

Je achterhaalt de behoeften en vereisten om logistieke ondersteuning te begrijpen en te integreren in het productontwerp en de levenscyclus. Dit omvat het coördineren van de levering van technische en logistieke informatie vanuit (ver)nieuwbouwprojecten van schepen ten behoeve van de instandhoudingsprocessen.

Als ILS Integrator ben je een kwaliteitsmanager en intermediair aan de kant van de DMI in de data overdracht vanuit nieuwbouwprojecten naar DMI betreffende data voor de instandhouding van de schepen van de Koninklijke Marine.

De ILS producten worden per project besproken met de normsteller, de Defensie Materieel Organisatie (DMO) en de system engineer van de betreffende instandhoudingsgroep. Als ILS Integrator ben jij ervoor om consistentie tussen de instandhoudingsgroepen en de afspraken met DMO te realiseren voor de aangeleverde informatie en de kwaliteitscontrole daarop.

Wie zoeken we

 • Je hebt een hbo-diploma in de richting techniek of technische bedrijfskunde.
 • Je hebt kennis van ILS-methodieken, van assetmanagement of lifecyclemanagement, en van contractmanagement.
 • Je hebt kennis op het gebied van SAP (SAP basis, WSM basis, ILS01 en ILS02) en inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van ILS.
 • Je hebt een analytisch denkvermogen en bent vaardig in het innovatief opereren vanuit een ILS-benadering.
 • Je kunt goed resultaatgericht werken, ook in teamverband.
 • Je bent vaardig in het projectmatig werken bij het uitvoeren van complexe en omvangrijke opdrachten.
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en schrijft en spreekt zowel goed Nederlands als Engels.
 • Je bent enthousiast, leergierig en zelfstandig, en je hebt doorzettingsvermogen en een flexibele instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 10
Minimum salaris: €3.000 bruto per maand
Maximum salaris: €4.750 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid vinden wij erg belangrijk daarom kan je vaak als medewerker gratis gebruik maken van onze sportfaciliteiten, zoals het zwembad, atletiekbaan en de sportschool.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaintenance Engineer E
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/ils-integrator-9939

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.