HR-Adviseur SKDH 31-08-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. HR-Adviseur SKDH 31-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

HR-adviseur

Wat ga je doen?

Als HR- Adviseur ben je gedreven om iedere dag het beste in mensen naar boven te halen. We kunnen onze organisatie alleen ontwikkelen als we onze medewerkers ook ontwikkelen en zorgen voor betrokkenheid en werkgeluk. Al jouw activiteiten zijn hier dan ook op gericht. Samen met het HR-team zorg je ervoor dat SKDH de beste mensen vindt, behoudt en stimuleert om zich te blijven ontwikkelen.

Als HR- Adviseur ben je de sparringpartner voor de clustermanagers. Je inspireert, informeert en adviseert hen op basis van jouw HR-expertise. Met jouw datagerichte benadering, daadkracht en enthousiasme draag je bij aan de ontwikkeling en uitvoering van ons HR-beleid. Je adviseert op tactisch niveau. Je bent zichtbaar binnen de organisatie, pakt zaken proactief op, signaleert actief knelpunten en draagt hier oplossingen voor aan. Hierbij werk je actief samen met jouw collega's van HR, van de salarisadministratie en van Marketing en Communicatie.

Als HR- Adviseur ben je communicatief sterk en maak je makkelijk de vertaling van data naar beleid. Daarnaast coach en adviseer je Clustermanagers op alle HR-onderwerpen. Ook wordt er van jou verwacht dat je actief met een aantal projecten aan de slag gaat, namelijk interne scholing en onboarding.

In deze uitdagende en inhoudelijke HR-functie heb je veel vrijheid om je eigen werk te organiseren. Je werkt samen in een professioneel en superleuk team in een informele, collegiale sfeer. Onze HR-afdeling is volop in beweging en maakt een groei door.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract binnen de grootste kinderopvangorganisatie in de Kop van Noord-Holland;
 • Salaris conform schaal 9 van de CAO kinderopvang en een eindejaarsuitkering;
 • 26 vakantiedagen bij een volledige werkweek;
 • Een laptop en een telefoon;
 • Een handige personeelsapp: je salaris en de laatste nieuwsberichten altijd bij de hand;
 • Een jaarlijkse studiedag op een speciale, steeds wisselende locatie;
 • Een personeelsvereniging die de leukste workshops en uitstapjes organiseert.

Wie zoeken wij?

Als HR-Adviseur ben je in staat om snel te schakelen tussen de operatie en strategie. Je weet door jouw instelling anderen te motiveren en te inspireren. Daarnaast:

 • heb je een relevant hbo-diploma en een gedegen kennis van het arbeidsrecht;
 • ben je resultaatgericht, heb je analytisch vermogen en een hands-on mentaliteit;
 • heb je een goede organisatiesensitiviteit, werk je mensgericht en coachend en ben je sterk in het bouwen van duurzame samenwerkingsrelaties;
 • begrijp je dat zaken als vertrouwen en integriteit van groot belang zijn in jouw rol;
 • heb je ervaring op belangrijke HR-thema's zoals Opleiding & Ontwikkeling, Verzuim, Arbeidsmarkt en onboarding;

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag vóór 22 september aanstaande op . Onze gaat graag met je in gesprek. Voor meer informatie mag je ons natuurlijk ook altijd even bellen op . Je krijgt dan de receptie aan de lijn en kunt vragen naar Maartje.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://skdh.nl/vacatures/hr-adviseur-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.