HR-Adviseur DHSS 14-08-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. HR-Adviseur DHSS 14-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

HR Adviseur

14 augustus 2023

Den Helder

HR Adviseur

Wat ga je doen?

In jouw rol als HR-adviseur ben jij een goede coach en adviseur van het lijnmanagement en de directie. Je werkt nauw samen met je HR collega (HR Officer), waarbij we de werkzaamheden verdelen. Samen met het lijnmanagement weet je HR naar een volgend niveau te brengen. De functie van HR-adviseur vraagt zowel inzicht in strategisch HR-beleid als een hands-on benadering.

DHSS is recent overgenomen door het Engelse Clarksons en de organisatie bevind zich in een groeifase waardoor de HR-afdeling staat voor het verder ontwikkelen en standaardiseren van werkprocessen, beleid en organisatiestructuur.

Tot je belangrijkste werkzaamheden behoren:

 • het oppakken van HR gerelateerde zaken, zoals verzuim, verloop, recruitment (onboarding) en opleiding en ontwikkeling
 • het verbeteren (bijvoorbeeld digitaliseren) van HR-processen
 • het inspelen op de vraag en behoefte van de organisatie en dit samenvoegen in resultaatgerichte acties binnen HR
 • het onderhouden van een nauwe samenwerking met de lijnmanagers (directie, MT en middenkader) en zorgdragen voor ontwikkeling van het management
 • het uitrollen van nieuwe HR-processen en informeren, sparren en adviseren van directie over biologische ontwikkelingen.

De werkzaamheden vinden uiteindelijk plaats op de locatie in Den Helder (Kooypunt), maar je zal ook regelmatig de locatie in IJmuiden en Eemshaven bezoeken.

Waar ga je werken?

DHSS is een internationale medische vermiste, werkzaam in de offshore-energie-industrie. Wij leveren scheepsagentuurdiensten, zijn actief in 3PL-opslag en gedeeltelijke helikopteroperaties voor offshore gerelateerde projecten. Vanuit onze strategisch gelegen vestigingen in Den Helder, IJmuiden en Eemshaven heeft DHSS een goed lopend netwerk opgebouwd, om onze klanten vergelijkbaar te bedienen in elke offshore gerelateerde haven in Nederland. Tevens zijn we werkzaam in Europa, waar we betrokken zijn bij de ontwikkeling van offshore windparken.

DHSS is een sterk groeiend bedrijf en is in de afgelopen 3 jaar verdrievoudigd, zowel in omzet als in het aantal medewerkers.

Wie ben jij?

Bij ons is geen dag hetzelfde en dit is een uitdagende functie. Dit ben jij; een echte teamplayer, een goede gesprekspartner, organisatiesensitief, specificatie en resultaatgericht. Je bezit goede adviesvaardigheden op diverse niveaus, probleem oplossende vaardigheden en bezit een dosis ondersteunendeskracht.

Daarnaast:

 • heb je een hbo-opleiding afgerond, richting HR of vergelijkbaar
 • beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring als HR-adviseur en ben je operationeel zelfstandig te werken
 • heb je communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
 • ben je op de hoogte van de HR-onderwerpen, zoals sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving, HR-instrumenten en HR-beleid, in het bijzonder van dossieropbouw, Wet Poortwachter, ontslagrecht en gezondheid & vitaliteit
 • ben je in het bezit van rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

We bieden een uitdagende baan in een erg leuk team op onze locatie in Den Helder met ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en de uitdaging om je vaardigheden te verbeteren.

Daarnaast bieden wij:

 • een contract voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling voor minimaal 32 uur
 • Een premievrij pensioen via de werkgever, een leasefietsplan bij een vast dienstverband en flexibele werktijden regeling
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een uitdagende positie in een sterk groeiende, dynamische en internationale omgeving
 • De mogelijkheid te werken aan zelfontwikkeling door middel van opleidingen en training

We hebben een prettige, elektronische cultuur met korte lijnen. Laagdrempelige handen uit de mouwen.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast over onze organisatie en is jouw interesse gewekt? Denk jij dat je iets nodig hebt voor deze functie en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Twijfel dan niet en solliciteer!

Nadat we aan de hand van jouw motivatie en kwaliteiten denken dat deze functie én DHSS en match met jou zou kunnen zijn, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek met de Finance Director en HR-collega. Als we beiden enthousiast zijn, maak je in een tweede ronde verder kennis met DHSS.

Klaar om je carrière een vliegende start te geven?

Ben je enthousiast geworden over onze organisatie en de openstaande functie? Denk jij het in je te hebben om deze functie in te vullen en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://dhss.nl/nl/vacancy/hr-adviseur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.