Hoofdassistent Sensor Ministerie van Defensie 22-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Hoofdassistent Sensor Ministerie van Defensie 22-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Hoofdassistent sensor- en wapensystemen

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Werken aan boord van schepen én in een werkplaats, dat is wat jij als hoofdassistent sensor- en wapensystemen in Den Helder doet. Bij de techniekgroep Sensor- en Wapensystemen van het Commando Zeestrijdkrachten zorg jij ervoor dat installaties en systemen doen wat ze moeten doen. Al die complexe toestellen zijn bij jou met al je ervaring in de juiste handen.

Als hoofdassistent werk je aan diverse (complexe) toestellen, installaties en (sub)systemen. Je hebt gevarieerd werk, waarbij je zowel aan boord als in de werkplaats storingen oplost, maar ook onderzoek doet naar de oorzaak van regelmatig terugkerende problemen. En je houdt je kennis bij van installaties, inclusief diagnostische en testsoftware. Denk je dat kwaliteit en efficiency beter kan? Dan ben jij degene die voorstellen doet voor nieuwe testmiddelen, en deze (mede) ontwikkelt.

Daarnaast richt je je op (sub)systeemtesten. Proeven uitvoeren, tijdens testen advies geven over technische inzetbaarheid van de installatiedelen, zorgen voor valide registratiegegevens en assisteren bij het evalueren en analyseren van die gegevens; het hoort allemaal bij jouw werk. Dat geldt ook voor het assisteren van engineering. Je doet dat onder andere door technische adviezen te geven, te adviseren over nieuwe ontwikkelingen en het ontwikkelen van conceptnormen.

Bovendien geef je technische leiding aan technici tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Dat betekent ook dat jij de volgorde bepaalt van wat er gedaan wordt op bijvoorbeeld installatieniveau. Onderdeel van dat technisch leidinggeven is daarnaast het na overleg wijzigen van meetmethodes en onderhoud.

Wie zoeken we

  • Je hebt een mbo-diploma elektrotechniek of werktuigbouwkunde, aangevuld met uitgebreide technische en systeemopleidingen.
  • Je hebt zeer ruime praktijkervaring.
  • Je hebt kennis van computertechniek of basiskennis elektrotechniek.
  • Je spreekt en schrijft technisch Engels.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken en je bent sterk in het overdragen van je kennis en ervaring.
  • Je hebt een flexibele instelling en het is voor jou geen probleem om bij wisselende prioriteiten op korte termijn ingezet te worden waar dat nodig is, ook buiten normale werktijden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 7
Minimum salaris: €2.500 bruto per maand
Maximum salaris: €3.550 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

De organisatie Ministerie van Defensie, Commando Zeestrijdkrachten

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando en de Defensie Materieel Organisatie lijken op werkmaatschappijen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektrotechnicus
Indicatie salaris (min – max]3550 – 3550
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/hoofdassistent-sensor-en-wapensystemen-11403

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.