Hoofd Nautisch Werktuigbouwkundige Ministerie van Defensie 08-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Hoofd Nautisch Werktuigbouwkundige Ministerie van Defensie 08-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Hoofd nautisch werktuigbouwkundige

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Met jou aan boord lopen maritieme werkzaamheden soepel. Jij draagt namelijk bij aan de veiligheid van onze collega's van onze vlooteenheden. Je regelt het als hoofd nautische werktuigbouwkunde bij het ministerie van Defensie in Den Helder. Een baan waarin je jouw technische kennis kunt combineren met het begeleiden van een team. Zo werken jullie aan de vrede en veiligheid in Nederland.

De drijvende kracht van het team
Jij hebt verschillende verantwoordelijkheden. Zo geef je begeleiding aan je team, stel je werkplannen op en zorg je ervoor dat alles veilig verloopt aan boord. Je regelt een goede verdeling in alle werktaken en beoordeeld of het geleverde werk voldoet aan de eisen van de arbeidsomstandigheden en het milieu. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van hijsplannen. Daarbij breng je het hijsgebied in kaart, stel je de transportroute op en maak je een plan van aanpak. Verder bestaan jouw taken uit het:

• verplaatsen van objecten of ladingen met behulp van IAS-middelen
• onderhouden en beheren van toegewezen IAS-middelen, inclusief het signaleren van technische gebreken en het uitvoeren van gebruikelijk onderhoud
• coördineren van het wachtschema's en de wacht lopen
• begeleiden van leerlingen, collega's van andere vakdisciplines en marinepersoneel

Wie zoeken we

Jij kunt goed samenwerken en bent mensgericht. Als de dag anders verloopt dan je dacht, pas jij je gemakkelijk aan. Je wilt graag voortdurend blijven leren en groeien in jouw functie. Verder heb jij:

• minimaal een mbo-4-diploma, bijvoorbeeld in de richting van werktuigkundige alle schepen
• een Rigger stage 4 certificaat
• een TCVT W4-08 certificaat
• een Marcom B certificaat
• de vaardigheid om hijsplannen te maken en lezen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 6
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €3.200 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

De organisatie Ministerie van Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 62.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO).


Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerktuigkundige
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/hoofd-nautisch-werktuigbouwkundige-11267

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.