Noordkop Actueel
Gemeenten Nieuws

Hollands Kroon zoekt inwoners om mee te denken over fysieke toegankelijkheid van de openbare gebouwen en ruimtes

HOLLANDS KROON – Hollands Kroon is op zoek naar inwoners die het leuk vinden om mee te denken over de toegankelijkheid van haar openbare gebouwen. Hollands Kroon hoort graag de ervaring en mening van inwoners die zelf te maken hebben met toegankelijkheidsproblemen

Op die manier komt Hollands  Kroon te weten welke verbeteringen het belangrijkst gevonden worden en waar zij mee aan de slag kunnen.

Wat vraagt Hollands Kroon van u?

Het gaat om een kort gesprek van maximaal twee uur. Uiteraard houdt Hollands Kroon rekening met de coronamaatregelen en is het ook mogelijk dit gesprek via videobellen te doen. Tijdens het gesprek bespreken zij de openbare gebouwen en ruimtes binnen de vier hoofdkernen. Met deze kernen bedoelt Hollands Kroon Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringenmeer. Voor deze openbare gebouwen en ruimtes is onderzoek gedaan per gebouw. Denk hierbij aan sporthallen, scholen, bibliotheken en voetbalverenigingen. Gekeken is naar mogelijke verbeteringen voor de fysieke toegankelijkheid.

Contact

Wilt u met Hollands Kroon meedenken en ervaart u zelf uitdagingen op het gebied van toegankelijkheid? Mail ze dan. Het is ook mogelijk telefonisch contact met Hollands Kroon op te nemen via 088-3215000, contactpersoon is Jelmar Blijleven. U kunt tot 3 januari 2022 reageren.

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Iepenziekte zorgt voor kaalslag onder bomen Den Helder

Redactie

Nieuwe strandopgang Huisduinen Den Helder

Redactie

Gemeente Schagen roept inwoners Schagen op om mee te denken over de Zuiderweg

Redactie