Noordkop Actueel
Gemeenten Nieuws

Hollands Kroon vraagt inwoners ’t Veld mee te denken over Oranjelaan, John F. Kennedylaan, Julianalaan en Ooievaarspark in ’t Veld

‘T VELD – In opdracht van gemeente Hollands Kroon werkt Aveco de Bondt aan de vernieuwing van de Oranjelaan, John F. Kennedylaan en de Julianalaan in ’t Veld. Hollands Kroon zegt de wensen van inwoners belangrijk te vinden. Daarom heeft Hollands Kroon een enquête gehouden. In deze enquête vroegen zij  onder andere naar wensen voor het park langs de Julianalaan/Pastoor Cleerbesemlaan. Voor dit park is inmiddels een nieuw ontwerp gemaakt.

Denk met ons mee over het ontwerp

Hollands Kroon denkt dat het ontwerp past bij het dorp en aansluit op het vernieuwde Kerkplein in ‘t Veld. Het ontwerp is gebaseerd op de enquête over de vernieuwing in ’t Veld en op de enquête ‘Toekomstbestendige kernen’. Graag willen zij van u weten wat u van het ontwerp vindt en of er belangrijke zaken zijn die u hierover met Hollands Kroon wilt delen. U kunt hierover met Hollands Kroon meedenken via het platform Denk mee.

Alle op- en aanmerkingen bekijken we aandachtig. Waar dat mogelijk is werken we deze verder uit in het voorlopig ontwerp. Het voorlopige ontwerp delen wij dan met u op het platform.

Hoe kunt u reageren?

U kunt de enquête tot en met 20 december 2021 invullen via het platform Denk mee. U volgt hiervoor de volgende stappen:

1. Via deze link komt u bij de enquête op het platform.

2. Als u wilt reageren moet u zich registeren. Dit kan rechtsboven op de pagina. Tenzij u al bent geregistreerd, dan is dit niet nodig. Bij dit laatste hoeft u alleen in te loggen.

Iedereen kan de enquête zien, maar alleen geregistreerde gebruikers uit ‘t Veld kunnen een reactie achterlaten op de gestelde vragen.

Communicatie

Alle bewoners van de Julianalaan en de direct aanwonenden van de Pastoor Cleerbesemlaan en aan het Kerkplein worden direct geïnformeerd. Zij worden ook betrokken bij het ontwerp van de herinrichting. Andere geïnteresseerden worden via de website en onze social media kanalen geïnformeerd.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Diane van Toor, omgevingsmanager bij Aveco de Bondt via telefoonnummer 06- 53 47 27 84 of via e-mail

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Incluzio tekent voor 5 jaar bij, blijft dus verantwoordelijk voor de jeugdzorg en Wmo

Redactie

Vergunning voor jongeren huisvesting Zuidstraat Den Helder

Redactie

Wethouder Theo Groot tekent contract voor bouw 34 appartementen Oude Beurs Middenmeer

Redactie