Hijskraanmachinist Scheepvaart Ministerie van Defensie 08-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Hijskraanmachinist Scheepvaart Ministerie van Defensie 08-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Grote objecten of gevaarlijke stoffen verplaatsen op verschillende hoogtes. Als hijskraanmachinist scheepvaart voer je hijswerkzaamheden uit in een scheepvaartomgeving. Voor Defensie en het Commando Zeestrijdkrachten in Den Helder. Met als doel het klaarmaken van vaartuigen zo goed mogelijk te laten verlopen. En daar werk jij graag aan mee.

De hoogte in
Of het nu haven-, kade- of halkranen zijn, jij weet hoe je ze moet verplaatsen. In een omgeving waar scheepvaart centraal staat ben jij de persoon die de hijswerkzaamheden uitvoert. Als hijskraanmachinist scheepvaart verplaats je voorwerpen over meerdere verdiepingen en scheepsdekken. Dat kunnen kostbare objecten of gevaarlijke stoffen zijn. Denk aan ADR klasse 2 t/m 6, 8 en 9. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en signaleert technische gebreken. Jij bent bezig met het:

• bedienen van hijsgereedschappen en hijskranen
• verplaatsen van kranen, andere objecten en gevaarlijke stoffen.
• uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het rapporteren over de technische staat
• uitvoeren van voorbereidend werk, door hijsplannen te bekijken en te assisteren bij het opstellen van kranen

Wie zoeken we

Als hijskraanmachinist heb je naast je normale werktijden ook oproepdiensten. Dat betekent dat je binnen een uur op locatie in Den Helder moet kunnen zijn. Dat vraagt om flexibiliteit. Verder ben jij klantvriendelijk en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent leergierig en kan goed samenwerken. Verder heb je:

• minimaal een mbo 3-diploma, bijvoorbeeld voor uitvoerder infra of toezichthouder
• een heftruckcertificaat
• de certificaten TCVT Rigger, veilig werken met hal-portaalkranen en veilig werken met overslag en bunkerkraan
• een VCA-certificaat
• ervaring met verschillende hijswerkzaamheden

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 4
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €2.950 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen. Daarnaast bieden we je iets dat veel andere werkgevers niet kunnen: de kans om indirect bij te dragen aan de wereldwijde vrede en veiligheid.

De organisatie Ministerie van Defensie, Commando Zeestrijdkrachten

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 58.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando en de Defensie Materieel Organisatie.

Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando en de Defensie Materieel Organisatie lijken op werkmaatschappijen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKraanmachinist
Indicatie salaris (min – max]2950 – 2950
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/medewerker-nautisch-lifting-10542

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.