Helpende Plus Omring 13-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Helpende Plus Omring 13-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Tijdens deze inloopavond spreek je Omringers en cliënten, test je jouw skills in de escape room en ontdek je of Omring bij jou past.

 • Omring
  Nieuwe Steen 36,
  1625 HV Hoorn

Sluit je als Helpende Plus in de thuiszorg aan bij 'het dementieteam' van Omring. In Den Helder en Julianadorp met de meeste zonuren. En ga af en toe lekker fietsend naar je werk. Het team staat voor je klaar en samen vind je een oplossing voor elke uitdaging. Zo tover jij met gemak een glimlach op het gezicht van de cliënten op je route.
Een Helpende Plus bij Omring trekt niet alleen steunkousen aan. Jij mag óók medicatie delen. Het team staat voor je klaar en samen vind je een oplossing voor elke uitdaging. Van je direct leidinggevende tot aan de directie, iedereen is betrokken bij je ontwikkeling en werkgeluk. Hoe? Minder administratieve rompslomp, roosters die beter aansluiten bij je leven en meer aandacht voor jou. Het team is één grote familie. Je doet het écht samen bij het dementieteam in Den Helder.

Jouw baan doet ertoe: helpende plus in het dementieteam

Zonder jou kan iemand niet douchen of uit bed. Geen steunkousen, persoonlijke verzorging of juiste medicatie. Je werkt graag in de wondere wereld van dementie. Jij draagt bij aan de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënten, zodat zij op een prettige manier thuis; in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Niet alleen door de zorghandelingen die je doet, zeker ook met een kletspraatje en luisterend oor. Je voelt precies aan op welke manier je net dat beetje extra aandacht kunt geven, zodat je elke dag opnieuw voor jouw cliënten het verschil maakt. En je doet nog meer. Het Dementieteam is gespecialiseerd in de begeleiding en zorg van mensen met geheugenproblemen of dementie en ondersteuning van de partner of mantelzorger. Het team bestaan uit Helpende+ t/m wijkverpleegkundigen.


Jij:

 • schrijft wat je doet op in het systeem, zodat je collega's en de familie (deels) kunnen teruglezen wat er is gebeurd.
 • overlegt met de verpleegkundige over het zorgplan van de cliënt. Bijvoorbeeld als het zelfstandig inbrengen van het gehoorapparaat of aankleden niet meer lukt.

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden

Omdat jij iedere week 4 tot 24 uur met veel positieve energie jouw route doet, kun je rekenen op:

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.139,72 en € 2.798,67 op basis van een fulltime werkweek (CAO VVT FG30).
 • een vast contract voor 4 tot 24 uur per week (contracturen in overleg).

Wie ben jij?

In de thuiszorg ben je flexibel. Een cliënt heeft meestal niet de hele dag je hulp nodig. Zo houd jij meer tijd over voor jezelf. Je werkt in de ochtend en/of in de namiddag of avond. Dit zijn vaak korte diensten met best wat tijdsdruk. Je hebt veel contact in je rol. Met de cliënten, familie, collega's en externe zorgprofessionals. Je hebt een luisterend oor en je kunt je geduld goed bewaren. Je maakt snel contact en je leeft je in en past je communicatie aan op de situatie en persoon. Op veranderingen in gedrag bij bewoners ben je altijd alert. De kleinste dingen vallen jou op. Laat van je horen als je:

 • de mbo-opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 met keuzedeel "plus" hebt afgerond met een diploma of;
 • bezig bent met de opleiding Verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4 en hebt een overgangsbewijs van leerjaar 2 naar leerjaar 3;
 • bezig bent met de opleiding HBO-Verpleegkundige en je propedeuse hebt behaald.
 • interesse hebt in de wondere wereld van dementie.
 • veel of geen ervaring hebt als helpende plus.

Bij de mensen thuis: jouw nieuwe werkplek?

Een maand van tevoren wordt het rooster gemaakt. Een dag van tevoren weet je langs welke cliënten je gaat: je route. Je kunt je dan nog even inlezen in de dossiers of zorgplannen. In de ochtend check je of er iets gewijzigd is en dan ga je op pad. Met je fiets of eigen auto, afhankelijk van de afstanden. Je krijgt de 'dementieroute'. Dat zijn cliënten met dementie die nog in hun vertrouwde omgeving wonen. Je komt bij de mensen thuis en dat zorgt voor veel afwisseling. Iedere locatie, cliënt en zorgvraag is anders.

Je collega's ontmoet je in het wijkgebouw, waar je de medicatie voor de cliënten ophaalt. In de WhatsApp-groep van het team deel je altijd hoe laat je er bent. Als je wilt, kan je gelijk afspreken om samen een kop koffie of thee drinken.

Werken bij Omring

Voeg je bij ons gezellige team van 4600 'Omringers', een groep zeer speciale en gewaardeerde mensen. Vanuit de kernwaarden: eigen regie, samen, positief en vindingrijk. Met praktische en innovatieve oplossingen maken we het leven van de cliënten en collega's extra leuk. Van een Robotkat tot beeldbellen en 'digitale Wendy', de directie luistert naar je ideeën. Ook jouw gezondheid, vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijk. Doe, als je wilt, mee aan 'steptember', 'stoptober', online yogalessen en de persoonlijke gezondheidscheck. En zing mee met o.a. René Froger tijdens 'De Vrienden van Omring Live' in het AZ-stadion. Meer weten over Omring? Kijk hier.

Samen werken aan gezondheid

Kom gezellig werken in Den Helder en Julianadorp in het dementieteam. Krijg je al zin in je nieuwe baan bij Omring? Solliciteer dan als parttime helpende plus.
Binnen 4 werkdagen word je gebeld persoonlijke recruiter. Houd je telefoon in de gaten!

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met , op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2139 – 2798
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)4 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijomring.nl/vacatures/281810-helpende-plus-dementieteam-den-helder

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.