Helpende Omring 15-08-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Helpende Omring 15-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Omring
Nieuwe Steen 36,
1625 HV Hoorn
Helpende (Plus) (de Zeester)

Een parttime Helpende (Plus) bij Omring trekt niet alleen steunkousen aan. Jij mag óók medicatie delen als je in bezit bent van het plus gedeelte. Het team staat voor je klaar en samen vind je een oplossing voor elke uitdaging. Van je direct leidinggevende tot aan de directie, iedereen is betrokken bij je ontwikkeling en werkgeluk. Hoe? Minder administratieve rompslomp, roosters die beter aansluiten bij je leven en meer aandacht voor jou. Je doet het écht samen bij de Zeester in Den Helder.

Jouw baan doet ertoe: helpende (plus)

Zonder jou kan iemand niet douchen of uit bed. Geen steunkousen of persoonlijke verzorging. Jij draagt bij aan de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de bewoners. Niet alleen door de zorghandelingen die je doet, zeker ook met een kletspraatje en luisterend oor. Je voelt precies aan op welke manier je net dat beetje extra aandacht kunt geven, zodat je elke dag opnieuw voor jouw bewoners het verschil maakt. En je doet nog meer. Jij:

 • schrijft wat je doet op in het systeem, zodat je collega's en de familie (deels) kunnen teruglezen wat er is gebeurd.
 • overlegt met de verpleegkundige over het zorgplan van de bewoner. Bijvoorbeeld als het zelfstandig inbrengen van het gehoorapparaat of aankleden niet meer lukt.

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden

Pak je kans bij Omring en groei als helpende (plus) door richting helpende plus of verzorgende IG (niveau 3). Omdat jij iedere week 24-28 uur met veel positieve energie op de werkvloer staat, kun je rekenen op:


 • een bruto maandsalaris als helpende tussen de € 2.139,72 en 2.717,96 (CAO VVT FWG 25) of als helpende plus tussen € 2.139,72 en € 2.798,67 (CAO VVT FWG 30) op basis van een fulltime werkweek ;
 • een vast contract;
 • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • een pensioenregeling bij PFZW, waarbij Omring 50 % van de premie betaalt;
 • 8% vakantiegeld en bijna 30 vakantiedagen als je 36 uur per week werkt;
 • onbeperkt toegang tot het leerplatform Goodhabitz met cursussen zoals 'NLP: een introductie', 'lastige gesprekken' en 'mindfulness';
 • een Omringpas waarmee je korting krijgt op allerlei verzekeringen, trainingen, workshops en services;
 • een gratis cultuurlidmaatschap met korting op culturele uitjes zoals films, musea en musicals.

Wie ben jij?

Je hebt veel contact in je rol. Met de bewoners, familie, collega's en externe zorgprofessionals. Je leeft je in en past je communicatie aan op de situatie en persoon. Op veranderingen in gedrag bij bewoners ben je altijd alert. De kleinste dingen vallen jou op.

Je draait diensten in de ochtend, middag, avond, nacht of weekend. Doordeweeks kies je een vaste vrije dag en verder word je volgens rooster ingedeeld.


Laat van je horen als je:

 • een diploma helpende hebt en bereid bent om je te laten scholen naar helpende plus ;
 • een diploma helpende plus hebt;
 • veel of geen ervaring hebt als Helpende (plus).

De Zeester in Den Helder: je nieuwe werkplek?

Woonzorgcentrum De Zeester ligt in het Duinpark in Den Helder. De Zeester bestaat uit twaalf woongroepen voor mensen met dementie. Bewoners wonen in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Zij beschikken over een eigen appartement. Wij werken belevingsgericht en stellen de bewoner en zijn wensen centraal.

Bij Omring streven we naar zoveel mogelijk 'wonen zoals thuis'. We houden rekening met de dagelijkse routine die de individuele bewoners gewend zijn. We verdiepen ons in wat zij belangrijk vinden. We bieden een warme en vertrouwde omgeving, maar dan met zorg, begeleiding en behandeling. Daarbij vinden we het belangrijk dat mensen zo veel mogelijk zichzelf kunnen zijn en zoeken we altijd naar wat mensen zelf kunnen en willen.

Werken bij Omring

Voeg je bij onze organisatie van ongeveer 4600 'Omringers', een groep zeer speciale en gewaardeerde mensen. Vanuit de kernwaarden: eigen regie, samen, positief en vindingrijk. Met praktische en innovatieve oplossingen maken we het leven van de bewoners en collega's extra leuk. Van een Robotkat tot beeldbellen en 'digitale Wendy', de directie luistert naar je ideeën. Ook jouw gezondheid, vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijk. Doe, als je wilt, mee aan 'steptember', 'stoptober', online yogalessen en de persoonlijke gezondheidscheck. En zing mee met o.a. René Froger tijdens 'De Vrienden van Omring Live' in het AZ-stadion. Meer weten over Omring? Klik hier .

Samen werken aan gezondheid

Kom dichtbij huis werken in Den Helder op een woonzorglocatie. Krijg je al zin in je nieuwe baan bij Omring? Solliciteer dan uiterlijk als parttime Helpende Plus ouderenzorg. Binnen 4 werkdagen word je gebeld door je persoonlijke recruiter. Houd je telefoon in de gaten!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2139 – 2798
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijomring.nl/vacatures/286049-helpende-plus-de-zeester

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.