Noordkop Actueel
Foto: Marloes Niemeijer
Gemeenten Nieuws

Helderse wethouder Heleen Keur niet beschikbaar voor nog een termijn als wethouder

DEN HELDER – Wethouder Heleen Keur heeft de knoop doorgehakt en besloten om na de aankomende gemeenteraadsverkiezingen niet nog een termijn als wethouder te willen doorgaan. Onder leiding van Heleen Keur en haar team van ambtenaren kijkt ze met trots terug op de afgelopen periode

Tegen Noordkop Actueel zegt Heleen Keur: “Ik heb het wethouderschap in Den Helder met heel veel plezier vervuld en ben enorm onder de indruk geraakt van Den Helder en alles wat deze gemeente te bieden heeft. Ik heb mogen meewerken aan prachtige ontwikkelingen, samen met een gedreven en enthousiast team van ambtenaren en collega-wethouders.

Met veel plezier en een zekere trots kijk ik terug op deze periode. Voor de inwoners van Den Helder is nog niet op alle vlakken onze inzet van de afgelopen jaren zichtbaar, maar er zijn heel veel grote ontwikkelingen in gang gezet, die de komende jaren zullen worden gerealiseerd.

De nog resterende maanden zal de wethouder zich vol energie blijven inzetten voor de gemeente Den Helder, of zoals ze zelf zegt: ‘Vol energie en enthousiasme voor deze in alle opzichten prachtige gemeente.

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Pand Reggestraat 36 Den Helder niet geschikt voor opvang vluchtelingen of onderwijs

Redactie

Nepberichten verstuurd vanuit naam burgemeester De Boer van Den Helder

Redactie

Beatrixstraat Den Helder blijft gewoon Beatrixstraat heten

Redactie