GZ-Psycholoog Hersencentrum 20-08-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. GZ-Psycholoog Hersencentrum 20-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Hersencentrum zoekt een GZ-Psycholoog en / of psychotherapeut voor de locatie Den Helder

By Hersencentrum

(M/V), post-pensioen instroom welkom

GZ-Psycholoog, Psychotherapeut
Wij zoeken voor onze locatie Den Helder een GZ-Psycholoog en / of Psychotherapeut m/v met interesse om ons te helpen bij het vormgeven van een gegroeide organisatie. Bij ons kun je verder groeien als behandelaar en hoofdbehandelaar. Generalistisch denken en affiniteit met jeugdigen en volwassenen is een pré, specialisatie is echter zeker geen contra.

Hersencentrum is sinds 2005 een jonge en dynamische organisatie met momenteel ruim 50 medewerkers, verspreid over 5 vestigingen. Hersencentrum besteedt veel aandacht aan een geborgenheid en teamsfeer en biedt kansen voor jonge collega's om zich te ontwikkelen tot BIG geregistreerde therapeuten. Na de overname van het failliete Spel Psychologen Amstelveen en Purmerend zijn wij actief aan het werken aan nieuwe verbinding vanuit hoge kwaliteit. Hierin kun je een belangrijke rol spelen.

Salaris vacatures GGZ conform CAO GGZ, schaal 64-75, afhankelijk van opleiding en ervaringsjaren.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://hersencentrum.nl/2019/02/hersencentrum-zoekt-een-gz-psycholoog-en-of-psychotherapeut-voor-de-locatie-den-helder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.