Noordkop Actueel
Foto: Politie Den Helder
Justitie

Getuigen gezocht van mishandeling op de Ruyghweg Den Helder

DEN HELDER – Op de Ruyghweg vond op 1 januari rond 02.30 uur een mishandeling plaats. Een 22-jarige man uit Den Helder liep daarbij verwondingen aan zijn hoofd op. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Het 22-jarige slachtoffer raakte rond 02.30 uur op de Ruyghweg in conflict met een man, nadat hij de man aansprak op het aanrichten van vernielingen. De man ging na het conflict weg, maar kwam terug met een groep van ongeveer 10 personen. Vervolgens is de 22-jarige man met een fles op zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer is bij de huisartsenpost nagekeken en heeft aan de mishandeling een hersenschudding, snee en een flinke zwelling op zijn hoofd overgehouden.

Heeft u iets gezien?

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. In het bijzonder hoopt de politie in contact te komen met een man die zijn hond uitliet op de Ruyghweg op het moment dat het conflict tussen de mannen ontstond. Daarnaast vragen we iedereen die iets van de mishandeling, of wat daaraan vooraf ging, gezien of gehoord heeft en nog niet met de politie gesproken heeft contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Hollands Kroon en Luyt starten mediation traject

Redactie

Taakstraf van 100 uur of 50 dagen cel voor inwoner Den Helder, ‘Ik maak je af’ dreigde de man tijdens de kermis

Redactie

Politie zoekt eigenaren gedumpte drugsafval Middenmeer

Redactie