Gemotiveerde Jeugdzorgwerker C PARLAN 26-05-2024

 1. Vacatures Noordkop
 2. Gemotiveerde Jeugdzorgwerker C PARLAN 26-05-2024

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Zwangerschapsvervanging het jonge kind

Grootebroek• 24 uur in de week • schaal 8 Cao Jeugdzorg • augustus 2024 t/m begin januari 2025

Ben jij klaar voor een unieke kans om waardevolle werkervaring op te doen? Grijp dan nu deze kans! We zijn op zoek naar een gemotiveerde jeugdzorgwerker C om het team te versterken tijdens het zwangerschapsverlof van een collega. Als je klaar bent om deel uit te maken van een inspirerend team en een positieve impact te hebben op het leven van kinderen, dan is dit de perfecte kans voor jou!

Dit ga je doen

Als Jeugdzorgwerker op de Daghulp De Kleine Hoeve werk je vanuit een pedagogisch kader in groepsverband met kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen en realiseren van een integraal plan van aanpak, zodat op basis daarvan de opvoeding en begeleiding optimaal verlopen. Je werkt in een multidisciplinair team met vaste jeugdzorgwerkers, een gezinscoach en een gedragswetenschapper. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met het onderwijs dat op deze locatie geboden wordt.
We zijn op zoek naar een jeugdzorgwerker die in het kader van zwangerschapsvervanging ons team op de Kleine Hoeve tijdelijk wil versterken. Het gaat om de periode augustus 2024 t/m begin januari 2025. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag.

Echt iets voor jou

Deze functie past je goed als:

  • je een hbo-opleiding SPH/Pedagogiek/Social Work hebt afgerond
  • je affiniteit hebt met het jonge kind met een ontwikkelingsachterstand
  • je als jeugdzorgwerker bij het SKJ geregistreerd bent of je hebt alles in huis om je te kunnen registreren

Wat maakt het interessant?

  • je gaat werken in een boeiende en dynamische omgeving
  • je maakt een groot verschil voor kinderen die jouw hulp hard nodig hebben

"Je leert met grote sprongen"
Lees het verhaal van , Jeugdzorgwerker C bij Parlan

Je blijft jezelf ontwikkelen

We vinden het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat betekent dat je specifieke trainingen kunt volgen die je helpen in je werk. Zo schaaf en schuur je aan je eigen professionaliteit en blijf je groeien en stappen zetten.

We zijn benieuwd naar je

Wil je samenwerken met fijne collega's en het verschil maken voor kinderen die jouw hulp hard nodig hebben? Solliciteer via onderstaande button en vertel waarom we met elkaar moeten praten. Bel Joyce van Dijke . Joyce is leidinggevende.

Over Parlan

Parlan biedt hulp en behandeling aan kinderen en jongeren in Noord-Holland die door complexe meervoudige problemen in hun ontwikkeling bedreigd worden. We zijn er voor hen en hun gezinnen. Met specialistische kennis en een warm hart helpen we ze veilig en gezond opgroeien. Dat doen we met ruim 700 betrokken Parlanners. En hopelijk met jou.

Wil je bij ons komen werken?

Werken bij Parlan is uitdagend, dankbaar en betekenisvol. We maken een groot verschil in het leven van de meest kwetsbare kinderen in Noord-Holland door een veilige omgeving te creëren waarin ze kunnen opgroeien.

Open sollicitaties

Nog niet helemaal gevonden wat bij je past, terwijl je graag bij Parlan wil werken?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJeugdwerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGrootebroek, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.parlan.nl/vacatures/zwangerschapsvervanging-jeugdzorgwerker-c-dagbehandeling-het-jonge-kind

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.