Facilitair Medewerker Huisvesting Ministerie van Defensie 15-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Facilitair Medewerker Huisvesting Ministerie van Defensie 15-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Facilitair Medewerker Huisvesting

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Met een team diverse collega's voer je de facilitaire werkzaamheden uit. Je werklocatie is Marinebasis Den Helder, waar de verschillende gebruikers hun dagelijkse werk uitvoeren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste facilitaire medewerker huisvesting die ons team komt versterken.

Een facilitair medewerker die service en pro-actief handelen als vanzelfsprekend beschouwd. Als facilitair medewerker verricht je algemene dagelijkse voorkomende facilitaire werkzaamheden zoals het verplaatsen van goederen of kleine verhuizingen, herinrichten van ruimtes, en het schoonhouden van de defensie terreinen en gebouwen. Ook het oplossen van kleine technische storingen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt voor een goede administratie van de werkzaamheden en signaleert nieuwe wensen van gebruikers.

Wie zoeken we

  • Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring binnen het facilitaire werkveld.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B. In de functie is het behalen van VCA-certificaat en het volgen van een cursus om veilig met elektra te kunnen werken een vereiste, wanneer je hier nog niet over beschikt biedt Defensie je dit aan.
  • Ervaring bij de (semi) overheid is een pre.
  • Je hebt een flexibele instelling en je kunt goed zelfstandig (onder druk) werken.
  • Je bent klantvriendelijk en je bent in staat klachten op een zorgvuldige manier af te handelen.
  • Heb je ambitie om door te groeien binnen onze organisatie, dan faciliteren wij dat graag.

Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 4
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €2.950 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


De organisatie Ministerie van Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.


De afdeling DefensieOndersteuningscommando KIM - DEN HELDER

De Divisie Facilitair, Logistiek en Beveiliging (DFLB) is een professionele organisatie, die waar en wanneer nodig facilitaire en logistieke diensten verleent aan haar opdrachtgevers binnen en ook buiten Defensie. Wij werken op een opdrachtgevergerichte, kostenbewuste, betrouwbare, flexibele en transparante wijze.

De werkzaamheden worden verricht binnen de DFLB die ressorteert onder het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO). De Divisie Facilitair, Logistiek en Beveiliging bestaat uit een Staf (Kabinet, Sectie Facilitair, Sectie Verplaatsings- en Transportmanagement, het Programmabureau, het Kazernecommando DOSCO-locaties en dedicated ondersteuning) en de navolgende bedrijven: Paresto, Facilitair Bedrijf Defensie (FBD), Servicepunt, Defensie Verkeers- en Vervoers Organisatie (DVVO), Media Centrum Defensie (MCD), Financieel Administratie en Beheer Kantoor (FABK), Bureau Internationale Militaire Sport (BIMS), Koninklijk Tehuis voor Oud-militairen en Museum Bronbeek (KTOMMB) en Defensie Bewakings- en Beveiligings Organisatie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Housekeeping
Indicatie salaris (min – max]2950 – 2950
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/facilitair-medewerker-huisvesting-11321

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.