Noordkop Actueel
Algemeen

De Zolder in Den Helder is weer open

DEN HELDER – “Wat zijn wij dankbaar voor de vele spullen die ons worden aangeboden. Dit alles komt uiteindelijk ten goede van ons goede doel! 15 januari hebben wij onze deuren weer mogen openen en dat hebben we feestelijk gedaan. De hele maand januari hebben we op zaterdag kortingen gehad,”zegt Talitha van De Zolder in Den Helder.

Daarnaast hebben wij onze 22e klant in 2022 verrast met een gratis aankoop. Meneer heeft zelf ook in een kringloopwinkel gewerkt. Ze komen bij ons voor de goede doelen die we ondersteunen. Het Huis van Hoop vinden ze dan ook een mooie doel. Dankbaar dat het weer ouderwets gezellig is op de Zolder. Op een mooi en gezond 2022 voor iedereen!

Steun aan zwervende (zwangere) vrouwen

De Zolder van Den Helder is een stichting zonder winstoogmerk. Als Zolder van Den Helder gaan de verdiensten naar het goede doel ‘Het huis van HOOP’. De Zolder van Den Helder ondersteunt zwervende (zwangere) tienermoeders die opvang en ondersteuning nodig hebben. Als je iets geeft aan of koopt van de Zolder draag je dus bij aan het goede doel.

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Verkeershinder Boomgaardweg en Trambaan in Nieuwe Niedorp door werkzaamheden

Redactie

Twee sneeuwluipaarden uit Engeland naar Landgoed Hoenderdaell

Redactie

Ben jij jonger dan 18 jaar dan is vanaf 1 juli de bibliotheek gratis voor jou

Redactie