Coördinator Scheepslift-kademeester Ministerie van Defensie 13-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Coördinator Scheepslift-kademeester Ministerie van Defensie 13-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Coördinator Scheepslift-kademeester

  • Locatie: Den Helder - Marinebasis

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Onze scheepsliftoperaties op een soepele manier laten verlopen. Dat regel jij! Als scheepslift kademeester in Den Helder ben je verantwoordelijk voor álles dat komt kijken bij het transport van onze vaartuigen. Van het aan- en afmeren tot aan het laden en lossen van munitie. Zo werk jij mee aan de vrede en veiligheid in de wereld.

Coördinatie en aansturing
Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van munitie van en naar schepen. Dit stem je af met alle betrokken partijen. Je beheert de benodigde documentatie en specifieke voorschriften. Samen met de dokmeester of verhaalkapitein overleg je over assistentie bij werkzaamheden. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid aan boord. Je signaleert technische gebreken en verhelpt deze. Je neemt collega's en leerlingen graag mee in de kennis die je hebt. Bij vragen sta je dan ook voor iedereen klaar. Daarnaast houd je dagelijks toezicht op de verschillende af- en aanmeerlocaties en de vaartuigen die daar liggen. Verder ben je bezig met het:

• verzorgen van de capaciteitsplanning op teamniveau
• coördineren van het aan- en afmeren van vaartuigen
• uitvoeren van het voorgeschreven gebruikersonderhoud aan het toegewezen infra/IAS-middelen
• lopen van stormwachtrondes binnen en buiten kantooruren

Wie zoeken we

Als coördinator houd je het overzicht. Vanuit je brede kennis van dit vak neem je collega's en leerlingen mee in je enthousiasme. In het beoordelen van geleverd werk ben je nauwkeurig en leg je alles goed vast. Ook communiceer je helder en pas jij je makkelijk aan in een omgeving die snel veranderd. Verder heb je:

• een mbo 4-diploma werktuigkundige alle schepen of vergelijkbaar
• ruime ervaring met het laden en lossen van munitie en ervaring in de scheepvaart
• een VCA-VOL-certificaat, heftruckcertificaat en een marcom B-certificaat
• ervaring in het leiding geven aan en motiveren van een team
• bij voorkeur een afgeronde hijgereedschap cursus en BHV

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 6
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €3.200 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder - Marinebasis, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

De organisatie Ministerie van Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.


Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 62.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO).


Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKapitein
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/coordinator-scheepslift-kademeester-11294

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.