Constructeur E Ministerie van Defensie 22-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Constructeur E Ministerie van Defensie 22-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Constructeur E

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Je verdiepen in technische vraagstukken, detailengineering en meewerken aan de constructie van bijvoorbeeld een onderzeeboot. Dat is wat jij echt interessant vindt. Als constructeur bij Defensie in Den Helder zet jij je in voor veilige schepen, vliegtuigen en andere apparaten waar onze mensen mee werken. Mede dankzij jou voelen jouw collega's zich veilig tijdens hun werk.

Van concept tot realisatie
Je bent betrokken bij alle fases van behoefte tot uitvoering aan boord van oorlogsschepen en onderzeeboten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het beheren en aanpassen van de detailengineering op elektro en/of elektronisch gebied. Je bekijkt de huidige technische situatie en gaat als een echte engineer aan de slag. Naast het ontwerpen en tekenen van de nieuwe installaties, verleen je ook vaktechnische ondersteuning. Zo geef je advies bij materieel- en leverancierskeuze. Daarnaast ben je druk met het:

  • verzorgen en het opleveren van een gebruiksklaar tekeningenpakket
  • adviseren en begeleiden van productie-eenheden bij het uitvoeren van technische werkzaamheden
  • informeren en adviseren van het lijnmanagement over nieuwe ontwikkelingen, toepasbaarheid en doelmatigheid van de applicaties
  • op vaktechnisch inhoudelijk niveau deelnemen aan voortgangs- en overlegvergaderingen

Wie zoeken we

Zaken analytisch bekijken kan jij als de beste. Je neemt zelf initiatief, pakt dingen zelfstandig op en neemt mensen hierin mee. Je kan makkelijke samenwerken met verschillende collega's en staat open voor de ideeën van anderen. Ook:

  • heb je een mbo 4-diploma elektro of elektronica
  • sta je open voor het volgen van aanvullende opleidingen
  • heb je kennis en ervaring op het gebied van elektro en of elektronische installaties

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 7
Minimum salaris: €2.500 bruto per maand
Maximum salaris: €3.550 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland.

Wie van uitdagende opdrachten in een dynamische omgeving houdt, is bij Defensie aan het juiste adres. Wij geven je het vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig te werken. Er is ruimte voor eigen inbreng, zo draag je bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Defensie hecht daarnaast sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.

Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een vergoeding woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een ov-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.

De organisatie Ministerie van Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektrotechnicus
Indicatie salaris (min – max]3550 – 3550
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/constructeur-e-10478

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.