Cateringmedewerker Den Helder Tempo-Team 28-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Cateringmedewerker Den Helder Tempo-Team 28-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Ben jij zoek naar een leuke baan als cateringmedewerker? Nieuwsgierig hoe het er bij defensie aan toe gaat? Ga aan de slag als cateringmedewerker bij de Marinekazerne in Den Helder. Flexibel en afwisselend. Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • Salaris € 14,52 per uur
  • Lekker afwisselend, baas over je eigen tijd
  • Gezellige gasten en leuke collega`s
  • Een unieke locatie om te werken
  • Mogelijkheden voor verdere ontwikkeling
Wie ben jij

Als cateringmedewerker weet jij als hoe je mensen blij kan maken . Een hapje en een drankje serveer jij met een glimlach. Jij weet wat gastvrijheid betekent.

  • Kan je een VOG aanvragen
  • Ben je in het bezit van eigen vervoer
  • Kan jij goed in een team werken
Wat ga je doen

Het militair personeel verbruikt veel energie. Daarom is het belangrijk dat ze goed en gezond eten en drinken.
Als cateringmedewerker draag jij je steentje daaraan bij. De werkzaamheden verschillen elke dag. Je werkt in het restaurant tijdens de lunch. Je assisteert de kok met het bereiden van lunchgerechten. Je draait de kassa terwijl je een praatje maakt met je gasten. Ook doe je de afwas in de spoelkeuken.
Tijdens events en speciale gelegenheden zijn je werkzaamheden weer wat anders.. Van het serveren van bitterballen en drankjes tijdens een borrel tot het opbouwen van een heerlijk diner buffet. Daar word je toch blij van als cateringmedewerker! Jij en je collega’s zetten jullie schouders eronder om ieder event tot een succes te maken.

Waar ga je werken

Als cateringmedewerker ga jij o.a. werken op de Marinekazerne in Den Helder. We hebben ook andere locaties in de buurt van Den Helder waar jij aan de slag kan gaan als cateringmedewerker.

Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal staan als catering medewerker? Wij wel! Solliciteer snel! Als er vragen zijn, vraag deze dan gerust. Bel, mail of stuur mij een whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelCateringmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevenssolliciteren@jmwhorecapersoneel.nl , 06 82 66 13 08 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Jixe1yJ20vYutJ4xhm9Y

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.