Build Manager & Integrator Ministerie van Defensie 13-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Build Manager & Integrator Ministerie van Defensie 13-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Build Manager & Integrator

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Als Build Manager & Integrator bij Maritieme IT in Den Helder ben je belast met het samenstellen, configureren, packagen en uitrollen van de in-house ontwikkelde state-of-the-art en missie-kritische software producten. Deze producten ondersteunen de militaire eindgebruikers bij het uitvoeren van hun missies in het maritieme domein. Het betreft complexe producten waarvan de betrouwbaarheid en kwaliteit essentieel is. Je verwerkt integratieverzoeken, controleert de compatibiliteit, rolt de nieuwe versie uit op onze testomgeving en op onze (eindgebruiker)platforms. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het aantonen van de integratie van onze software met de subsystemen op die platforms (voornamelijk radarsystemen, communicatiesystemen en wapensystemen).

Je beheert in teamverband een (meervoudig complex) software product, waarbij oplossingsalternatieven worden bedacht om gewenste situaties in de informatievoorziening te bereiken. Je verdiept je graag in complexe configuraties van operating systemen, netwerken, en software maar ook in de hardware en firmware waarmee onze systemen moeten interacteren. Daar waar nodig maak je technische beheerdocumentatie van dit software product.

Je ondersteunt onze ontwikkelaars en testers bij het uitvoeren van testen van dit software product, het analyseren van de testresultaten en het besluiten over aanpassing van het software product. Dit alles in nauwe samenwerking met onze architecten. Je spart daarnaast af met partners die op hetzelfde platform leveren en testen om het gewenste resultaat te leveren. Bij vragen en storingen lever je ondersteuning bij incidentenoplossing en probleemonderzoek.
Al deze werkzaamheden vinden plaats in het team Guardion Integration (GI). Je werkt daar als allrounder: de Build Manager activiteiten vinden plaats op kantoor, de Integrator activiteiten bij de gebruiker, vaak op een schip, maar ook op walsystemen. Integratorwerk bestaat ook voor een belangrijk deel uit meevaren tijdens de 'Varende Hardware/Software integratie' fase van een project.

Als Build Manager & Integrator is de omvang van de groep waarmee je samenwerkt groot en de samenstelling divers. Je voert in- en extern overleg om afstemming te bereiken en adviezen te geven over leveranties. Er is daarbij soms sprake van belangentegenstellingen.
Eindproducten realiseer je met delivery managers, development managers, software architecten, business analisten, ICT-specialisten, software engineers, test engineers en UX professionals om te komen tot operationeel werkende systemen.

Wie zoeken we

Wat vragen we?

  • Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur richting Informatica.
  • Je hebt kennis van en aantoonbare affiniteit met het vakgebied Build Manager & Integrator.
  • Je hebt affiniteit met automatisering van complexe operationele software producten
  • Je hebt kennis van het gebruik en/of onderhoud van operationele informatiesystemen en technologische ontwikkelingen op dit gebied.
  • Je hebt kennis van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed in een team werken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 11
Minimum salaris: €4.050 bruto per maand
Maximum salaris: €5.550 bruto per maand
Contractduur Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Buiten het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,3%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering. Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een tegemoetkoming voor woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een OV-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.
Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek van 38 uur. Je inschaling wordt gebaseerd op je werkervaring en opleidingsachtergrond.

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 56.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit het Commando Materieel & IT (COMMIT), de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJava Developer
Indicatie salaris (min – max]5550 – 5550
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/build-manager-integrator-10669

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.