Noordkop Actueel
Foto aangeleverd
Sport

Bowlsters BV Julianadorp de wereld over.

JULIANADORP – Niet waar een klein land groot ik kan zijn, maar waar een kleine vereniging groot in kan zijn. Dat moeten ze in Julianadorp gedacht hebben toen de Nederlandse bowling bond de nationale selecties bekend maakte voor de aankomende internationale toernooien. Na lang wachten en diverse malen uitstel door het corona virus werd het geduld beloont voor de dames van Bowling vereniging Julianadorp.

Als eerste mag Beaudine Kriele haar  koffers pakken om Nederland vanaf 21 juni  te vertegenwoordigen op het WK Jeugd in Helsingborg Zweden.

Als Beaudine klaar is met haar WK zullen haar club genoten Denise Blankenzee en Samantha Greiner afreizen naar Birmingham Alabama, USA, om Nederland te vertegenwoordigen op de World games. Deze spelen zijn de olympische spelen voor niet olympische sporten en wordt gezien als het op een na grootste sportevenement ter wereld.

Als Samantha en Denise terug komen uit Amerika kunnen ze een paar weken tot rust komen om daarna samen met Beaudine te vertrekken naar Aalborg, Denemarken waar ze zich samen met Lindsey Paling ( Koudekerke ) Femke Postma ( Steenwijk ) en Beejee Westerdijk ( Veendam ) gaan mengen in de strijd om de Europese titels.

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Zeildagen voor mensen met beperking

Redactie

Evelien Vijn zegt af voor de 5000 meter, ‘ik heb tijd nodig om uit te rusten’

Redactie

Sportservice laat iedereen een maand lang diverse sporten uitproberen

Redactie