Beveiliger (24/7) Ministerie van Defensie 19-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Beveiliger (24/7) Ministerie van Defensie 19-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Beveiliger (24/7)

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Dag en nacht, in het weekend en op feestdagen sta jij klaar met maar één doel: de Defensieonderdelen zo goed mogelijk bewaken en beveiligen. Daarmee ben je van onschatbare waarde voor onze nationale gevechtskracht.

Wij zijn op zoek naar integere, gediplomeerde beveiligers (24/7) voor ons patrouillegebied De Kooij, locatie MK Erfprins (Den Helder). U beveiligt de te beschermen belangen van Defensie door het uitvoeren van gewapende interventies, patrouilles, toegangscontroles en het ondersteunen van de Defensieonderdelen bij calamiteiten.

Wie zoeken we

Je hebt de MBO2 Beveiliger opleiding (harde eis) met succes afgerond en hebt enkele jaren relevante werkervaring in de beveiliging. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B (harde eis). Alleen als je hieraan voldoet, kan je worden uitgenodigd voor een selectiegesprek. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een diploma MBO2 Beveiliger, maar beschik je wel over een diploma VMBO Kader en ben je bereid de opleiding MBO2 Beveiliger intern te volgen, dan mag je mee sollicieren.
Je bent integer, besluitvaardig, mens- en organisatiegericht en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je dient bereid te zijn gewapend dienst te doen en zo nodig geweldsmiddelen bij een interventie in te zetten. Geografische flexibiliteit/mobiliteit i.r.t. de verschillende standplaatsen binnen het patrouillegebied is gewenst en een pre.

Na een eventuele selectie dien je een keuring omtrent de belastbaarheidsmeting voor Beveiliger DBBO te ondergaan EN dient een veiligheidsonderzoek plaats te vinden voor de verklaring omtrent gedrag (VGB) op veiligheidsniveau beide dient een positief advies te zijn afgegeven, alvorens je kunt worden aangesteld. Voor een goede functievervulling als Beveiliger (24/7), en voordat je gewapend je eerste volcontinudienst zelfstandig mag meedraaien, dien je de interne initiële opleiding voor Beveiliger DBBO (totaal 7 maanden) succesvol te hebben afgerond. Mocht je bij ons starten zonder het diploma MBO2 Beveiliger te hebben, dan dien je tevens in deze periode intern de opleiding tot MBO2 Beveiliger met succes te hebben doorlopen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 3
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €2.800 bruto per maand
Contractduur 24 maanden
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


De organisatie Ministerie van Defensie

"Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.


De afdeling DefensieOndersteuningscommando DFLB

De Divisie Facilitair, Logistiek en Beveiliging (DFLB) is een professionele organisatie, die waar en wanneer nodig facilitaire en logistieke diensten verleent aan haar opdrachtgevers binnen en ook buiten Defensie. Wij werken op een opdrachtgevergerichte, kostenbewuste, betrouwbare, flexibele en transparante wijze.
De werkzaamheden worden verricht binnen de DFLB die ressorteert onder het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO). De Divisie Facilitair, Logistiek en Beveiliging bestaat uit een Staf (Kabinet, Sectie Facilitair, Sectie Verplaatsings- en Transportmanagement, het Programmabureau, het Kazernecommando DOSCO-locaties en dedicated ondersteuning) en de navolgende bedrijven:
Paresto, Facilitair Bedrijf Defensie (FBD), Servicepunt, Defensie Verkeers- en Vervoers Organisatie (DVVO), Media Centrum Defensie (MCD), Financieel Administratie en Beheer Kantoor (FABK), Bureau Internationale Militaire Sport (BIMS), Koninklijk Tehuis voor Oud-militairen en Museum Bronbeek (KTOMMB) en Defensie Bewakings- en Beveiligings Organisatie.
Binnen het Defensie Ondersteuningscommando is de Divisie Facilitair, Logistiek en beveiliging gepositioneerd. Het organisatieonderdeel Defensie Bewakings- en Beveiligingsorganisatie (DBBO) levert ondersteuning aan de gevechtskracht van de Defensieorganisatie. Zij verzorgt daartoe dag en nacht de fysieke beveiliging van de te beschermen belangen van de Defensieonderdelen binnen het Koninkrijk der Nederlanden. De DBBO is een gewaarde bewapende beveiligingsorganisatie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiliger
Indicatie salaris (min – max]2800 – 2800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/beveiliger-247-11356

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.