Begeleider 's Heeren Loo Zorggroep 29-08-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Begeleider ’s Heeren Loo Zorggroep 29-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Begeleider in opleiding

"Begeleid jij mij met zorgzaamheid en geduld? Neem jij de tijd om mij te leren kennen? En blijf je naast me staan, ook als het soms moeilijk wordt?"

Dit ga je doen

Wil je graag in de zorg werken, maar heb je niet de juiste diploma's? Bij ons krijg je de kans en mogelijkheid om een opleiding te volgen!

Je gaat meteen als leerling aan het werk binnen ons mooie woonzorgpark Noorderhaven of op een locatie in de regio. Je volgt de opleiding Medewerker Maatschappelijk Zorg bij het VONK in Den Helder en wordt opgeleid tot (Persoonlijk) Begeleider Gehandicaptenzorg, niveau 3 of 4, Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4) of een combinatie van beide. Wil je meer? Bij de juiste startkwalificatie is het ook mogelijk om via ons de opleiding HBO Social Work te volgen. Eén dag in de week ga je naar school en de andere dagen werk op je leerplek. Dit kunnen dagdiensten, avonddiensten of weekenddiensten zijn. En natuurlijk krijg je ook meteen een goed salaris.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

We hebben leerplekken op verschillende locaties, waar cliënten wonen en/of werken met een specifieke- en een complexe zorgvraag. Bijvoorbeeld in de verzorging, de verpleging of de begeleiding. Samen met jou gaan we eerst kijken welke doelgroep het beste bij je past. Misschien ligt jouw hart bij cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), bij cliënten met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of bij mensen met een intensievere zorgvraag.

Ben jij kalm en blijf je rustig, ook als het soms onrustig is? Signaleer jij gedragsveranderingen bij de cliënt, zodat je jouw begeleiding hierop aan kan passen? Ken jij je eigen grenzen, zeg je wat je doet en doe je wat je zegt?

We horen graag wie jij bent en waar jouw kwaliteiten liggen!

Dit bieden wij:

 • Tijdens de praktijkleer jaren ontvang je een leer-arbeidsovereenkomt voor 3 jaar, heb je al relevante opleiding of deelcertificaten dan is een verkort traject mogelijk.
 • Het salaris is afhankelijk van je eerdere werkervaring (wij kijken ook naar je werkervaringsjaren buiten de zorg)
 • 's Heeren Loo betaalt jouw opleiding en boekengeld.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij:

Je hebt een afgeronde opleiding op mbo niveau 3 of 4 of hbo niveau of een VMBO-tl of een MAVO diploma. Heb je geen passend diploma, maar kan je ons wel overtuigen van je capaciteiten?

Dan kijken wij graag naar de mogelijkheden.

Daarnaast:

 • Heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Ben je in staat om zelfstandig en flexibel te werken.
 • Ben je in staat om te reflecteren.
 • Ben je een pro-actieve, ondernemende, enthousiaste, leergierige en empathische persoonlijkheid.
 • Tot slot ben je bereid binnen de hele kop van Noord-Holland te werken.

Om te solliciteren hebben we een motivatiebrief én een cv van je nodig. Wij kijken welke vooropleiding je hebt en wat je motivatie is. Als dit past bij wat wij zoeken, krijg je van ons bericht. Op dit moment zijn we aan het werven voor de opleiding die in februari 2024 start. De eerst volgende gespreksrondes zijn gepland op 10 oktober, uiterlijk 3 oktober hoor je van ons of je hiervoor wordt uitgenodigd.

Passen we niet goed bij elkaar of is er geen plek beschikbaar? Dan krijg je ook bericht van ons.

Als je bent aangenomen voor de werk en leerplek start je met de opleiding zodra er plekken beschikbaar zijn. Het kan wel zijn dat het even duurt voordat je echt aan de opleiding kan beginnen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met tel of tel .

Voor overige vragen kun je contact opnemen met de recruiter: marly.aarts @sheerenloo.nl tel

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/begeleider-in-opleiding-1021073

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.