Assistent Hoofdtechnicus Duik Ministerie van Defensie 04-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Assistent Hoofdtechnicus Duik Ministerie van Defensie 04-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Assistent Hoofdtechnicus Duik- en Ademluchtsystemen

 • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Binnen het ministerie van Defensie richt het Commando Zeestrijdkrachten zich op het leveren van veiligheid op en vanuit zee. Als Assistent Hoofdtechnicus bij de afdeling Inspectie en Certificering verricht jij een breed scala van onderhoudswerkzaamheden aan duik- en ademluchtsystemen. En het bijzondere is: dat doe je over de hele wereld.

De afdeling Inspectie en Certificering pleegt onderhoud aan diverse ademluchtsystemen die we bij Defensie gebruiken. Als Assistent Hoofdtechnicus duik- en ademluchtsystemen voer jij onderhoudswerkzaamheden, reparaties, revisies en modificaties uit aan installaties en toestellen met een complexe structuur.

De producten waar je mee gaat werken? Dat zijn onder andere diverse duiksystemen zoals perslucht- en rebreathersystemen, maar ook recompressietanks. Met behulp van documentatie en jouw ervaring analyseer je installatiestoringen. In het algemeen stem je jouw werkzaamheden af met de overige betrokken medewerkers en verleen je assistentie aan de engineers. Leuk om te weten: onze afdeling voert haar taken wereldwijd uit.

Wie zoeken we

 • Je hebt een mbo 4-diploma in de richting werktuigbouw.
 • Je hebt bij voorkeur vaktechnische kennis en ervaring op het gebied van duik- en ademluchtapparatuur.
 • Je hebt het diploma VCA Basis.
 • Je hebt een redelijke kennis van technisch Engels.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt werken in een team.
 • Je bent je bewust van de hoge eisen die gesteld worden op het gebied van veiligheid, regelgeving en kwaliteit bij het onderhouden van duik- en ademluchtapparatuur.
 • Je vindt het leuk om verplichte en aanvullende cursussen gerelateerd aan de taakuitvoering te volgen.
 • Je vindt het leuk om werkzaamheden in het buitenland uit te voeren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 5
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €3.050 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland.

Wie van uitdagende opdrachten in een dynamische omgeving houdt, is bij Defensie aan het juiste adres. Wij geven je het vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig te werken. Er is ruimte voor eigen inbreng, zo draag je bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Defensie hecht daarnaast sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.
Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een vergoeding woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een ov-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.

De organisatie Ministerie van Defensie, Commando Zeestrijdkrachten

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 58.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando en de Defensie Materieel Organisatie.

Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando en de Defensie Materieel Organisatie lijken op werkmaatschappijen.

Commando Zeestrijdkrachten
Het Commando Zeestrijdkrachten (CZSK) richt zich op het leveren van veiligheid op en vanuit zee. Het CZSK is, als het uitvoerende deel van de Koninklijke Marine en het maritieme deel van de Nederlandse krijgsmacht, verantwoordelijk voor de inzetbaarheid en integratie van de operationele vloot- en marinierseenheden en voor de inbedding van de eenheden in 'joint' en 'combined' verband. Daarnaast voert het CZSK civiele overheidstaken uit in Nederland en het Caribisch gebied.

De afdeling Directie Materiële Instandhouding, Techniekgroep Platform

Je werkt bij de directie Materiële Instandhouding (DMI) van de Koninklijke Marine in Den Helder. De DMI onderhoudt (wapen)systemen van de Koninklijke Marine en is betrokken bij de gehele levensduur van een schip of systeem. Van nieuwbouw en onderhoud tot aan afstoting.

Techniekgroep Platform
Bij de Techniekgroep Platform (TG PLF) voer jij je werkzaamheden uit. TG PLF zorgt dat het materiaal waarvoor we verantwoordelijk zijn, op elk moment gebruiksklaar is, waar ook ter wereld. We leveren lifecycle-support op diverse platforminstallaties en drukvoerende systemen, en zijn normstellend voor het onderhoud aan duikmaterieel voor heel Defensie. Daarnaast ondersteunt TG PLF ad hoc de directie Materiële Instandhouding en de varende eenheden ten behoeve van onderhoudstaken, zowel nationaal als internationaal.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Wtb
Indicatie salaris (min – max]3050 – 3050
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/assistent-hoofdtechnicus-duik-en-ademluchtsystemen-11205

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.