Assistent Contractmanager Dräger 02-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Assistent Contractmanager Dräger 02-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Ben jij administratief goed onderlegd en heb jij graag je zaken op orde? Ben je proactief en kan jij niet alleen structuur aanbrengen, maar ook bewaken? Dan past deze functie vast bij jou! Als Assistent Contractmanager bij Dräger ben je een essentiële schakel tussen onze klanten en onze interne organisatie en zorg jij ervoor dat wij de gemaakte afspraken met onze klanten tijdig nakomen en de voortgang hiervan bewaakt.

Kortom: een verantwoordelijke functie waarin je onze klanten, maar vooral onze dienstverlening goed leert kennen. En je kiest voor een internationale organisatie die zich richt op "Techniek voor het leven"!

Wat jij gaat doen

Onze Business Unit Fire & Gas verkoopt en onderhoudt brandmeld- en CO/LPG-installaties. Als Assistent Contractmanagerzorg je ervoor dat met deze klanten maatwerk servicecontracten worden afgesloten. Je geeft telefonisch advies over de service- en onderhoudsmogelijkheden van de apparatuur. Je brengt offertes uit en zorgt voor een juiste opvolging. Je onderhandelt over prijsafspraken, contractvormen en voorwaarden en sluit je de servicecontracten af. Nadat de overeenkomst is afgesloten zorg je ervoor dat de afspraken in deze contracten worden vastgelegd en nagekomen en waar nodig pas je deze gedurende de looptijd van het contract aan. Bijvoorbeeld na een uitbreiding van de apparatuur bij de klant. Daarnaast heb je oog voor interne processen en je vindt het leuk om deze te verbeteren.

Je komt te werken in een team met drie collega's op de afdeling contractmanagement. Je werkt geregeld samen met projectleiders, accountmanager en servicetechnici. De sfeer in het team is open, informeel en collegiaal. Natuurlijk zijn wij resultaatgericht en krijgen wij een kick als alle processen goed verlopen. Werken bij Dräger betekent dat je werkzaam bent bij een internationaal bedrijf dat voorloopt op het gebied van medische- en veiligheidstechnologie. Wist je dat Dräger sinds 1889 producten levert voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens?

Wat wij jou bieden

 • Een marktconform salaris (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding).
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een resultaatafhankelijke winstdeling.
 • Een goede pensioenregeling waarvan wij (conform de CAO in de Metalektro) als werkgever 60% van de pensioenpremie voor onze rekening nemen.
 • 27 vakantiedagen en 13 vrije roosterdagen, op fulltime basis.
 • Een keuze uit 2 collectieve zorgverzekeringen met kortingen.
 • Actieve personeelsvereniging met jaarlijkse activiteiten.

Wat je mee brengt

Met jouw sociale vaardigheden weet jij de juiste mensen aan je te binden. Je kunt situaties vanuit verschillende perspectieven bekijken en weet daardoor hoe je schakelt met andere lagen binnen de organisatie. Je hebt affiniteit met bedrijfsvoering en wil samen met ons verder groeien.

Verder vragen wij:

 • Minimaal 32 uur - 40 uur;
 • Heb je een afgeronde opleiding minimaal op mbo 4-niveau;
 • Heb je minimaal twee jaar werkervaring als Assistent Contractmanager in een technische omgeving;
 • Kun je goed overweg met Microsoft Office en heb je gevorderde Excel kennis;
 • Is ervaring met SAP een pre;
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift;
 • Ben je commercieel ingesteld en goed in staat je eigen werk te plannen en organiseren;
 • Werk je secuur en heb je een klant- en servicegerichte houding.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheElektronica
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdraeger.nl/vacatures/drager-nederland/assistent-contractmanager/?jobid=167&pubid=137

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.