Asset Manager Ministerie van Defensie 08-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Asset Manager Ministerie van Defensie 08-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Asset Manager Patrouille Schepen

 • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst. Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 62.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid.

Het onderhoud van schepen, onderzeeboten en systemen bij de marine gebeurt bij de Directie Materiële Instandhouding (DMI) in Den Helder. Hier werken specialisten aan de hightech installaties op het gebied van voortstuwing, elektronica en wapensystemen aan boord. De DMI is betrokken bij alle fasen van de ontwikkeling en het gebruik van een schip, of systeem. Het deelt ervaringen bij het ontwerpen, maakt nieuwe schepen en systemen klaar voor gebruik en het verzorgt het onderhoud. Naast de Marine werkt de DMI voor de landmacht, luchtmacht, marechaussee, ondersteunende diensten van Defensie, andere ministeries en internationale partners.

Je gaat werken bij de Maritieme Intandhoudingsgroep Fregatten & Patrouilleschepen (FF & OPV's). De vestigingsplaats is Den Helder.

De Asset Manager Patrouille Schepen is belast met het voeren van systeemmanagement in de rol van onderhouder voor de patrouille schepen van de Nederlandse Marine. De functie heeft een sterk integraal karakter en begeeft zich centraal in de organisatie. Het beslaat de instandhouding van de scheepsklasse over de gehele levenscyclus met de nadruk op de fase van inzet.

Wat ga je doen?

 • Je geeft uitvoering aan en ontwikkelt het Life Cycle Management op systeemniveau (klasse/schip), zowel in de factoren Tijd, Geld als product;
 • Je bent als verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van het instandhoudingsplan voor de betreffende scheepsklasse;
 • Je bent vanuit het perspectief van onderhouder vertegenwoordiger binnen de wapensysteemmanagement driehoek (onderhouder, gebruiker, normsteller);
 • Je bent in diverse rollen betrokken bij complexe onderhoudsprojecten;
 • Je acteert als regievoerder bij het adresseren en oplossing van technische problemen die invloed hebben op de inzetbaarheid van de scheepsklasse.

Wie zoeken we

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een voltooide HBO/WO-opleiding;
 • Een pre is een Post HBO opleiding in de richting Asset Management of Technische Bedrijfskunde;
 • Je hebt ervaring op het gebied van de instandhouding van technische systemen;
 • Je beschikt over analytisch denkvermogen;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, waardoor je goed in teamverband kan samenwerken;
 • Je bent taalvaardig in het Nederlands en Engels.
 • Je hebt het vermogen om de grote lijn te zien en vast te houden, dit te communiceren en afwegingen te maken tussen conflicterende belangen;
 • Je bent bekend met projectmatig werken bij de uitvoering van complexe en omvangrijke opdrachten;
 • Je hebt kennis van contract management, waaronder prestatiecontracten.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 11
Minimum salaris: €4.050 bruto per maand
Maximum salaris: €5.550 bruto per maand
Contractduur 3 jaar
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAsset Manager
Indicatie salaris (min – max]5550 – 5550
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/asset-manager-patrouille-schepen-10494

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.