Noordkop Actueel
Foto aangeleverd
Algemeen

Anouk Pronk te gast in het radioprogramma ‘Met de deur open’ op Noordkop Centraal

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ op Noordkop Centraal is zondag 10 april van 10.00 – 12.00 uur Anouk  Pronk te gast.  Anouk is in 2019 gestart met Anouk helpt!’ omdat haar leven best een uitdaging is geweest.

Haar moeder overleed jong aan kanker, ze heeft een jeugdtrauma op seksueel gebied, een burn-out gehad, borstkanker en een scheiding doorstaan. Die lastige periodes hebben haar wakker geschud zegt zij zelf.

Daarom besloot zij het over een totaal andere boeg te gooien. Toen zij haar gedachten en gevoelens veranderde, veranderde haar hele wereld mee. Zij besloot om mensen te gaan helpen met Body Mind Release, zelf leren hoe je je ballast loslaat en positieve gevoelens terughaalt.

Presentator Kitty Mertz praat met Anouk Pronk over haar leven, werk en andere interesses. De muziek die in het programma is te horen is de keuze van Anouk Pronk en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

‘Met de deur Open’ is te beluisteren achter de kabelkrant via kanaal S12+, Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1422 en via www.noordkopcentraal.nl onder het knopje ‘luister en kijk live’.

Het programma is ook te zien op Noordkop Centraal TV.

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

WW-uitkeringen 2021 met bijna 36% gedaald

Redactie

De Lions Kale Takkenloop 2022 was een succes! 200 wandelaars genoten van de wandeltocht door de Wieringermeer

Redactie

“Meer Y-Bike” Fietsen doe je samen!

Redactie