4 Verpleegkundige Ten Anker 08-08-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. 4 Verpleegkundige Ten Anker 08-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Niveau 4 Verpleegkundige in Den Helder

Verpleegkundige voor woon-zorgcomplex Ten Anker

16-28 uur per week

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is jouw team

Als verpleegkundige kom je terecht in een warm en collegiaal team op onze nieuwe locatie Ten Anker in Den Helder. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met de collega's, de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot, en doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren. Daarnaast werken wij in kleine teams waardoor collega's te allen tijde bekend zijn voor onze cliënten.

Dit ga je doen

Je voert gedegen intakegesprekken met nieuwe cliënten en indiceert de zorg. Je levert verpleegtechnische zorg en creëert passende omgevingscondities en randvoorwaarden om het zelfmanagement, het herstel, de gezondheid, de vitaliteit en kwaliteit van leven van de cliënt zoveel mogelijk te bevorderen. Daarnaast coördineer, bevorder, bewaak en evalueer je de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en verleen je voorlichting, advies en instructie aan cliënten. Je werkt hierbij verbindend samen met formele en informele zorgverleners.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben jij vlot, enthousiast, verzorgd, professioneel, gastvrij, creatief en probleemoplossend. Door jouw leergierigheid wil jij je graag blijven ontwikkelen in het vakgebied. Je bent een daadkrachtige verpleegkundige en je beschikt over een proactieve houding. Jouw empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou de collega waar wij naar op zoek zijn. Op jou kan men bouwen; je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4, bent BIG geregistreerd en hebt bij voorkeur ervaring in de thuiszorg en bent op de hoogte van de beroepscode.
 • Je bent beschikbaar voor ochtend-, avond-, nacht- en weekenddiensten..
 • Je beschikt bij voorkeur over een auto, of bent bereid de cliënten per fiets te bezoeken.
 • Je beschikt over goede computer vaardigheden.

Dit biedt AristoZorg jou

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk! AristoZorg stelt niet alleen de cliënten centraal maar ook haar medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen, denk hierbij aan coaching on the job als e-learning!

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

 • De mogelijkheid om een dienst mee te lopen om de sfeer te proeven.
 • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
 • Een overeenkomst voor 16-28 uur per week.
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een gedegen inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan . Heb je vragen dan kun je contact opnemen met van Personeelszaken, via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.aristozorg.nl/niveau-4-verpleegkundige-ten-anker-den-helder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.