Gemeente Den Helder, buiten behandelingstelling, plaatsen van twee banierpalen met een reclame-uiting aan de oost- en aan de zuidzijde van het pand, Baljuwstraat 237 1785SH Den Helder

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Den Helder. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Den Helder
  2. 2630d87ab6dc966601edd7d55b2bb528
  • Onderwerp: bouwvergunning
  • Waar: lokalebekendmakingen 
  • Categorie: lokalebekendmakingen

 

Omschrijving:

De gemeente heeft op besloten om de aanvraag met dossiernummer Aanvraag beschikking behandelen regulier/uitgebreid voor een plaatsen van twee banierpalen met een reclame-uiting aan de oost- en aan de zuidzijde van het pand op locatie Baljuwstraat 237 1785SH Den Helder buiten behandeling te stellen. De aanvraag betrof de volgende onderdelen: bouwen Inzage Het besluit en de bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken liggen ook ter inzage op het gemeentehuis. Procedure Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen dit besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde dossiernummer. U kunt het bezwaar richten aan Vergunningszaken Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via vergunningen@denhelder.nl of telefoonnummer 14 0223.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nkactueel.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen