1e Medewerker Nautisch Werktuigbouwk Ministerie van Defensie 13-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. 1e Medewerker Nautisch Werktuigbouwk Ministerie van Defensie 13-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

1e Medewerker Nautisch Werktuigbouwkundige

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Functieomschrijving
Leidinggeven aan werktuigbouwkundigen in een scheepvaartomgeving. Als eerste werktuigbouwkundige scheepvaart beoordeel jij hijsplannen en voer je ingewikkelde hijswerkzaamheden uit. Je doet het in Den Helder bij Defensie. Dankzij jou worden de werkzaamheden veilig uitgevoerd.

Hijsen op het water
Jij bent de expert als het gaat om ingewikkelde hijswerkzaamheden. Daarom stuur jij werktuigbouwkundigen aan, bewaak je de kwaliteit van de hijsplannen en voer je controles uit tijdens cold-moves. Als eerste werktuigbouwkundige scheepvaart verplaats jij ook objecten in een omgeving waar scheepvaart centraal staat. Aan boord van vaartuigen bijvoorbeeld. Dat kunnen kostbare voorwerpen van verschillende vormen en gevaarlijke stoffen zijn. Denk aan ADR-klasse 2 tot en met 6, 8 én 9. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het signaleren van technische gebreken. Jij werkzaamheden zijn het:

• uitvoeren van ingewikkelde, verticale en horizontale hijswerkzaamheden in een scheepvaartomgeving
• voorbereidend werk, denk aan het beoordelen van hijsplannen en het inrichten van de transportroute
• optreden als hijsleider, bijvoorbeeld door de stabiliteit van de objecten te behouden
• ondersteunen van de verhaalkapitein, bijvoorbeeld door de werkomgeving in de gaten te houden
• rapporteren van de technische staat van hijs- en transportmiddelen

Wie zoeken we

Functie-eisen
Veiligheid staat bij jou voorop. Daarom werk jij nauwkeurig en kan je goed samenwerken. Als eerste werktuigbouwkundige scheepvaart ben jij graag op de hoogte van de wet- en regelgeving in jouw vakgebied. En heb je inzicht in arbo- en milieuregelgeving. Verder neem je mee:

• minimaal een mbo 3-diploma, bijvoorbeeld Werktuigkundige kleine schepen
• een heftruckcertificaat, Rigger stage 4, overleven op zee en VCA
• kennis van het maken van hijsplannen
• ervaring in een vergelijkbare functie
• ervaring in een scheepvaartomgeving

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 5
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €3.050 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

De organisatie Ministerie van Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 62.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO).


Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerktuigkundige
Indicatie salaris (min – max]3050 – 3050
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/1e-medewerker-nautisch-werktuigbouwkundige-11277

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.