(Junior) Werkplaatsmonteur Olympia 21-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. (Junior) Werkplaatsmonteur Olympia 21-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Houd jij van sleutelen en lijkt het je leuk om te werken in de techniek? Dan is deze baan misschien wel écht iets voor jou! 

Onze opdrachtgever is opzoek naar een Junior werkplaatsmonteur voor 40 uur in de week. Binnen deze functie houd je, je samen met je collega’s bezig met het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan machines.

Beschik jij over de juiste werkmentaliteit? Dan kom je al een heel eind. Tijdens het werk word je alles geleerd wat je moet weten. Een technische opleiding is niet nodig, wel is het natuurlijk belangrijk dat je affiniteit met techniek hebt. Beschik je wel over een technische achtergrond? Dan is dat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen!

Let op; dit betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van ziekte, de duur van deze opdracht is dan ook onbekend. De verwachting is tussen de 2 en 4 maanden. Indien je, jezelf dusdanig weet te ontwikkelen, is er de mogelijkheid tot verlenging! Kortom, je kunt je eigen kansen creëren.

Vacature eisen

  • Achtergrond in techniek is een pré
  • Je hebt de juiste werkmentaliteit
  • Je wilt graag leren


Arbeidsvoorwaarden
  • Je wordt onderdeel van een vooruitstrevende organisatie in Den Helder, met klanten wereldwijd. Zij werken met een vast en hecht team van collega's.
  • Een fulltime functie met een salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, variërend tussen de €14,60 - €15,20 per uur
  • Afwisselend werk met ruimte voor eigen ideeën
  • Bij gebleken geschiktheid is er ruimte voor doorgroeimogelijkheden en verlenging

 

FunctietitelElektromonteur Machinebouw
Indicatie salaris (min – max]2600 – 2600
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensk.jonker@werk.olympia.nl , 0223 61 38 11 https://204.olympia.nl
Type contractTijdelijk
BrancheTechniek
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/liu0Bbl20rVWnl4XrDN2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.